Wil jij je fiets in topconditie houden of een nieuwe boost geven? De Bike gift box helpt je hierbij. In de box vind je 5 hoogwaardige U-Sport Cycling onderhoudssprays om je fiets en onderdelen te reinigen, onderhouden, beschermen en poetsen.

  • Bike Foam Cleaner

Bike Foam Cleaner is een zeer effectieve en sterke schuimreiniger voor het snel en volledig reinigen van je fiets. De foamspray maakt je frame, metalen onderdelen, stuurlint en fietsaccessoires zoals je helm en fietsbril snel en streeploos schoon. Bike Foam Cleaner is een biologisch afbreekbare formule op waterbasis. De spray met sterke zeepstoffen reinigt zonder water te gebruiken en met een vlek- en residuvrije afwerking. Na het schoonmaken kun je genieten van een frame, onderdelen en accessoires die er als nieuw uitzien.

  • Chain Cleaner 

Chain Cleaner verwijdert snel en effectief olie, vet en vuil van de ketting, bladen en tandwielen. Het resultaat: een schone èn glimmende ketting. De biologisch afbreekbare kettingreiniger maakt schoon, ontvet en voorkomt vuilaanhechting op de ketting en onderdelen. De spray vermindert hierdoor wrijving op jouw ketting en aandrijving. Daardoor verbetert de efficiëntie en levensduur van alle kettingen en de gehele fietsaandrijving. De Dual Spray Head zorgt ervoor dat je makkelijk tussen de kettingbladen en schakels kunt sprayen en de alle onderdelen van de ketting volledig bereikt.

  • Disc brake Cleaner

Disc Brake Cleaner is een krachtige remmenreiniger voor het verwijderen van olie, vet, modder, vuil en remvloeistoffen op de remschijven. De spray ontvet en reinigt en zorgt hierdoor voor schone remschijven. De remmenreiniger voorkomt en vermindert hiermee piepen en slijtage van je remschijven- en blokken. Dit maakt de spray onmisbaar voor optimale remprestaties van je fiets. De spray is speciaal ontwikkeld voor de remschijven van racefietsen, mountainbikes, gravel- en crossfietsen en sportieve fietsen.

  • All Weather Bio Chain Oil

De All Weather Bio Chain Oil is een effectieve kettingolie voor het smeren, beschermen en onderhouden van je ketting en aandrijving. Je fietsketting wordt beschermd tegen vocht, water en roest door de sterke smeerfilm die de olie creëert. Met de kettingolie laat je jouw fietsketting soepel draaien en schakelen. De olie is te gebruiken voor alle soorten fietsen. De olie bevat een innovatieve formule die zorgt voor: schone smering, uitstekende hechting, zeer lage wrijving en bescherming van ketting en aandrijving. Deze kettingolie is het ultieme smeermiddel voor lange tochten, onder alle weersomstandigheden!

  • Microfiber Cleaning & Polishing Cloth

Wil je jouw racefiets, mountainbike, crossfiets of andere fietsen schoonmaken of (opnieuw) laten shinen? Gebruik de Microfiber Cleaning & Polishing Cloth van U-Sport. De premium kwaliteit microvezeldoek is ideaal voor het reinigen en poetsen van het frame en andere fietsonderdelen. De ultra zachte en duurzame poetsdoek heeft geweldige absorberende eigenschappen, verwijdert eenvoudig vuil op ieder oppervlak waarvoor je fiets weer uitstekend schoon wordt. Om een ultieme diepe glans van je frame en onderdelen te bereiken gebruik je de microfiber doek vervolgens voor het poetsen, voor een nieuwe boost en blinkende fiets. De Microfiber Cleaning & Polishing Cloth mag voor een schoonmaakbeurt van je fiets niet ontbreken in je garage, schuur of op de werkplaats!

 

Video('s): U-Sport Gift Box Bike Care
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
ÔéČ┬á49,75 ÔéČ┬á29,95
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

op voorraad