Bianchi-E-Bikes

Bianchi E-Bikes

 

Sportieve elektrische fietsen

E-Impulso en Aria E-road behoren ook tot het volledig vernieuwde e-bike assortiment dat Bianchi op de Eurobike 2019 presenteerde. 

De E-Impulso heeft de E-P3 36V 250W motor, gebouwd en geproduceerd door Polini Motori in Italië, Bergamo (net zoals Bianchi is). De 500WH-batterij levert stroom voor een bereik van maximaal 120 km: precies wat u nodig heeft om uw grenzen te overschrijden en te genieten van een ontspannen rit op asfalt of onverharde wegen.
 
De andere E racefiets is de nieuwe Aria e-Road aero carbon racefiets, ontwikkeld met Bianchi's IPD (Inner Power Drive-systeem), is de perfecte oplossing voor de eisen van echte wielrenners over de hele wereld: om de uitstraling en het gevoel te hebben van traditionele, pure, high-performance aero racefiets, met krachtige elektrische hulp op de achtergrond. Krachtig De X35V.2 M1 36V / 250W achterwielmotor is buitengewoon krachtig en produceert een koppel van 40 Nm. Deze achterwielmotor biedt optimale hulp bij het aandrijven, bij snelheden tussen 15 en 25 km / u. Geplaatst tussen de cassette en de achterste schijf, is de motor vrijwel verborgen.
 


Weergave:
 


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Bianchi E-Omnia C Type - Belt Drive - Nexus 5v - Bosch Performance CX - 625wh

4.697,00

10%
visibility
shopping_cart

Bianchi Impulso E-Road Polini Ultegra *57cm

4.999,00

4.499,00

visibility
shopping_cart

Bianchi Aria E-Road Ebikemotion Ultegra

4.447,00

visibility
shopping_cart

Bianchi E-Omnia C Type - Deore 10spd - Bosch Performance CX - 625wh

4.361,00

visibility
shopping_cart

Bianchi E-Omnia X Type- 29" Sram SX Eagle 1x12 - Bosch Performance CX

4.341,00

visibility
shopping_cart

Bianchi Impulso E-Road EBM Ultegra 2x11spd

3.680,00

e-Omnia

Bianchi Bicycles onthult revolutionaire e-bike familie: e-Omnia. Als onderdeel van Bianchi Lif-e Electric Intelligence Program, de nieuwe E-Omnia elektrische fiets platform aangedreven door Bosch, met een 3D online configurator, begint waar het vlaggenschip e-SUV model links af en beweegt in drie verschillende werelden: stad, tourer en berg. 

F1 Wereldkampioen en duurzaamheidsondernemer Nico Rosberg sluit zich aan bij Bianchi als ambassadeur. Na het einde van zijn carrière is Rosberg ondernemer geworden op het gebied van duurzaamheid en deelt hij merkwaarden van Bianchi Lif-E: innovatie, duurzaamheid en welzijn.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.