Bianchi Fietskleding & Wielerkleding

Bianchi fietskleding koopt u natuurlijk op Bimici.nl. Want comfortabel fietsen doe je met goede wielerkleding. Of het nu gaat om trainingsritten of voor als u gaat koersen, u wilt fietskleding waarmee u het best kunt presteren met een maximaal draagcomfort. 
 
Bekijkt u eens onze ruime collectie Bianchi fietsshirts. Ook kunt u hier terecht voor een mooie fietsbroek. Daarnaast vind u hier diverse kleding accesoires zoals de Bianchi Reparto Corse zomerhandschoenen en de fraaie Reparto Corse sokken. Oftewel: voor uw complete Bianchi wieleroutfit bent u bij ons aan het goede adres.


Bianchi fietskleding van Nalini

Alle bianchi wielerkleding wordt gemaakt door Nalini. Dit echte italiaanse familiebedrijf is al sinds 1970 de marktleider in fietskleding. Alle Nalini producten zijn geproduceerd in Italie. De gebruikte materialen zijn ontworpen voor de beste prestaties en maximaal comfort. Het gehele ontwerp proces van de Nalini collectie staat in het teken van het gebruik op de fiets. Makkelijke bewegingen tijdens het fietsen en langer draagcomfort zijn hierbij belangrijke aspecten. Dus voor lange trainingsritten en uitdagende wedstrijden kiest u voor Bianchi kleding van Nalini. 


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies