Bianchi Accessoires

Bij Bimici dragen wij graag ons steentje bij aan de "celeste passion". Naast een goede fiets komt er meer bij kijken om lekker te kunnen fietsen. Vele accessoires zijn in de traditionele celeste kleur verkrijgbaar zoals een bidon en bidonhouder maar ook een celeste Italiaans gestylde wielerhelm. En voor uw rust en veiligheid op de fiets, heeft Bianchi ook diverse fietsbrillen in de aanbieding. 

Onderhoud

Pech onderweg; het overkomt ieder een keer. Voor een goed vervolg van de rit hebben wij een zadeltasje voor de binnenband en bandenlichters in op te bergen. Voor styling of onderhoudswerkzaamheden bevat ons assortiment ook mooie Bianchi artikelen zoals onderhoudsmiddelen en stuurlint.Bianchi Horloges & Gadgets

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Bianchi Tassen en Tools

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Bianchi Bidons en Bidonhouders

Bekijk productenkeyboard_arrow_right

Bianchi onderdelen

De juiste (reserve) onderdelen spelen een belangrijke rol bij het fietsen. Neem bijvoorbeeld de banden van uw fiets. Bent u al uitgerust met de juiste race buitenband voor maximale snelheid op vlakke ondergrond?  

Ook hebben wij voordelig een Mok voor u op voorraad, met het Bianchi Cycle en Cafe logo. En heeft u al een exemplaar van de prachtige Bianchi Celeste Passion armbandjes? Ook leuk als cadeau-tje voor uw fiets vriend(in).