Italiaanse creativiteit sinds 1885

Bianchi is het meest historische en prestigieuze merk van fietsen. Het erfgoed, is meer dan 130 jaar sterk, begon in 1885 in Milaan met Edoardo Bianchi en kan niet worden geëvenaard in de wielerwereld. De positionering belichaamt het beste van wat Italië de wereld kan bieden: een verbintenis om producten te bouwen met ambachtslui "a regola d’arte", evenals onderscheidend design, stijl en smaak. Ontdek meer...Dama Bianca

De charmante Italianen hebben ook aan de dames gedacht. De Dama Bianca serie is specifiek voor de dames ontwikkeld. De speciale geometrie van de frames en de smallere stuurbochten en het dameszadel dragen bij aan een ideale houding. Voor meer informatie of maat-advies neem contact op.


Life-e

Lif-e de nieuwe wereld van Bianchi Electric Intelligence, waar ze innovatie en inspiratie combineren om een nieuwe elektrische mobiliteit en levensstijl te bieden.
Maak van de wereld een betere plek om te wonen
Bianchi wil van de wereld een betere plek maken, de manier waarop mensen al leven verbeteren en een betere koers voor de toekomst uitstippelen. E-bikes zijn een integraal onderdeel van die missie!

Creëer een nieuwe levensstijl
LIF-E is een transhumanistisch project. Bianchi gelooft dat de toekomst niet ligt bij mensen en machines, maar in een nieuwe wereld van mens-machine-interface. De Italianen zijn toegewijd om die verbinding te verbeteren. Ze willen de e-rijervaring verbeteren door een nieuw ontwerp en nieuwe functionaliteiten.


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.