Bianchi-Infinito

Bianchi Infinito CV*

Waarvoor staat de Infinito CV? Gemaximaliseerd, gecontroleerd rijden onder normale en extreme trilbelastingen. Voordeel hiervan is dat je minder spiervermoeidheid zult ervaren. Tevens kun je behoorlijk wat energie besparen in afstand ritten. 

Wat is CV of Vibration Canceling? 

Bianchi's innovatieve oplossing om trillingen te ANNULEREN. Bianchi werkte samen met wetenschappers aan de ontwikkeling van de innovatieve en exclusieve toepassing van het Vibration Cancelling -systeem voor fietsen. Het resultaat is de nieuwe Bianchi Infinito CV.Weergave:
 


Bezig met laden...
23%
visibility

Bianchi Infinito XE Disc - 105 11sp 55cm

3.099,00

2.399,00

24%
visibility

Bianchi Infinito XE Disc - Ultegra 11sp 59cm

3.399,00

2.599,00

25%
visibility

Bianchi Infinito CV Disc - Ultegra 11sp 53CM

4.799,00

3.599,00

Bianchi Infinito XE

De Bianchi Infinito CV kenden we al, als endurancefiets die bekend werd om z’n innovatieve toepassing van countervailtechnologie. De XE deelt de relaxed geometrie van de CV. Ook deze Infinito is daarmee gericht op comfort. Door de opbouw met een ander carbon is de nieuwste Bianchi echter een heel stuk betaalbaarder.

XE staat voor Xtra Endurance, wat al aangeeft dat dit een fiets is voor een langere toertocht. Bianchi heeft de geometrie aan de sportieve kant gehouden. maar de concessies aan de recht zit zijn beperkt.

Al met al een bijzondere fiets... Kom jij hem een keertje proberen?
Krijg je er een heerlijk bakkie italiaanse koffie bij :)