Bianchi-Specialissima

Bianchi Specialissima Disc CV

road.cc meldt 6 sept. 2020 op hun site dat er nieuws is.. ..de 2021-versie van de Specialissima wordt disc only

Er is nog nooit een schijfremversie van de Specialissima geweest, en volgens de laatste UCI lijst van goedgekeurde frame- en vorkmodellen  is er op 6 augustus 2020 een Specialissima CV Disc toegevoegd. Er wordt geen velgremmodel meegeleverd, wat suggereert dat het in de toekomst mogelijk alleen schijf is.
Vergeleken met de huidige (of oude?) Specialissima, is het meest opvallende kenmerk van het potentiële nieuwe model het verdwijnen van kabels. De Celeste en Zwarte uitvoering zijn voorzien van het ACR-systeem van FSA. De lichte uitstulping bij de balhoofdbuis is vermoedelijk om de kabels/leidingen naar binnen te krijgen, terwijl aan de achterkant het zitcluster (waar de zitbuis en de bovenbuis samenkomen) is versterkt om plaats te bieden aan een interne wigvormige zadelpenklem.

 

Bianchi CV Technologie

De unieke Bianchi CV technologie is om trillingen te voorkomen. Hierdoor heb je geen last van zenuwachtig rijgedrag en kun je langer en sneller koersen. Het is de ingenieurs Bianchi gelukt om met de Specialissima weer een significante verbetering in het absolute high-end te creëren. Weergave:
 


Bezig met laden...
22%
visibility
shopping_cart

Bianchi Specialissima Disc CV Ultegra Di2 12sp

8.349,00

6.499,00

26%
visibility
shopping_cart

Bianchi Specialissima Disc CV Sram Red eTap AXS 12sp

12.099,00

8.999,00

23%
visibility
shopping_cart

Bianchi Specialissima Disc CV Super Record EPS 12sp 55cm

12.999,00

9.999,00


Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies