Bianchi Fietsen

Bianchi fietsen staan voor gevoel, passie, en styling. Wij bieden als officiële Bianchi dealer een breed scala aan fietsen en frames. Hoofdzakelijk zijn dit racefietsen. Met de ruim 125 jaar ervaring en de support van diverse grote wielerhelden zoals Coppi en Pantani staat Bianchi voor klasse en kwaliteit.

C2C Coast to Coast

De C2C serie met een hogere balhoofdbuis en langere wielbasis, staat synoniem voor comfortabel maar ook snel fietsen! Met als topper de Infinito CV een mooie monocoque carbon fiets met het unieke countervail. Countervail maakt de Infinito tot een van de meeste comfortable racefietsen. De in 2012 geïntroduceerde Impulso heeft een drievoudige hydroform techniek frame, de lijnen zijn gelijk aan een monocoque frame. De Sempre Pro was in 2013 het verkoop succes, mede door de goede test in magazine Fiets. 

Dama Bianca

De charmante Italianen hebben ook aan de dames gedacht. De Dama Bianca serie is specifiek voor de dames ontwikkeld. De speciale geometrie van de frames en de smallere stuurbochten en het dameszadel dragen bij aan een ideale houding. Voor meer informatie of maat-advies neem contact op.


Specialissima-CV
Specialissima CV
Bianchi-Oltre-XR-2-HoC
Bianchi Oltre XR 2 -..
Sempre-Pro--B4P
Sempre Pro - B4P
Infinito-CV-C2C
Infinito CV - C2C
Intenso-C2C
Intenso - C2C
Impulso-C2C
Impulso - C2C
Bianchi-Via-Nirone-7
Bianchi Via Nirone 7
Dama-Bianca-C2C
Dama Bianca - C2C
Ethanol-MTB
Ethanol - MTB
JAB-MTB
JAB - MTB
Kuma-MTB
Kuma - MTB
Metropoli-City
Metropoli - City

Bianchi Via Nirone 7

Wij raden deze fiets aan voor beginners en recreatieve wielrenners. Met de Via Nirone 7 koop je echte Bianchi kwaliteit voor een gunstige prijs. Vooral het snelle lichtgewicht aluminium frame valt ons op. Verder kunt u rekenen op kwalitatief goede componenten voor een aantrekkelijke prijs. Bellisimo!