18/07/2014
Team Belkin begint met livestreaming in de Tour
Het Belkin Pro Cycling TEAM start vanaf morgen met exclusieve livestreaming. Team Belkin Live is een eerste manier om de fans iets terug te geven voor hun support. Voor en na de etappes van de Tour de France zijn via teambelkin.com/live beelden te zien van het reilen en zeilen rond de wielerploeg.
 
Algemeen directeur Richard Plugge is trots op het feit dat het Belkin Pro Cycling TEAM iets terug kan geven aan de fans. “We willen de binding met onze fans verder versterken en daarom beginnen we morgen met Team Belkin Live. Eerder startten wij met een fanclub (teambelkinfans.com) en crowdfunding via ridethefuture.nl. Team Belkin Live is een grote stap voorwaarts in de communicatie met onze fans. En het mooie is dat het door en voor de fans is. Mede dankzij de steun van onze supporters kunnen wij als eerste wielersportploeg iedere dag livestreaming updates geven bij de start en finish.”
 
Rond een etappe gebeurt van alles, maar op televisie is slechts tijd en ruimte voor een beperkt aantal verhalen. Team Belkin Live is aanwezig bij de teambus en laat de kijkers zien wat ze normaal niet zien. Renners worden geïnterviewd en misschien gaan ze zelfs even kijken in de bus.