"Bianchi Aria E-road Ultegra 11sp compact"

Bianchi blijft zijn high-end e-bike assortiment uitbreiden en verdiepen door de nieuwe Aria e-Road te lanceren.
Aria e-Road aero carbonfiets, ontworpen met Bianchi's Inner Power Drive-systeem, is de perfecte oplossing voor de eisen van echte wegrenners over de hele wereld: om de look en feel te hebben van een traditionele, pure, high-performance, race gefokte weg rijden, met krachtige elektrische hulp op de achtergrond - alleen wanneer nodig.

De X35 V.2 M1-motor wordt aangedreven door een slanke, 40 mm brede 250 W-batterij, die zich in de onderbuis van het Aria e-Road-frame bevindt. Een weersbestendige laadpoort bevindt zich discreet in het bovenste oppervlak van de onderbuis, in de buurt van de kruising met de zitbuis, voor een eenvoudige aansluiting.
 

Bianchi-ingenieurs integreerden de iWOC One-flush stroom- en batterijniveau button onopvallend in de aero-bovenbuis van de Aria e-Road. Met de mobiele app van Ebikemotion kan de rijder eenvoudig meerdere datafuncties integreren in de rijervaring, met betrekking tot de belangrijkste motorfunctie, batterijstatus, vermogensregeling, evenals GPS-rijrichting en -volging. Een specifieke fitnessfunctie, gekoppeld aan de prestaties van de rijder via de hartfrequentie, maakt het mogelijk om het ondersteuningsniveau van de motorunit automatisch te regelen door een maximale HR-frequentie te selecteren, om te behouden in de gewenste trainingszone.

Klik hier voor meer info over de Ebikemotion X35 motor of bekijk het filmpje hieronder.

 

Bimici voorwaarden:

  • elke fiets vakkundig opgebouwd en afgesteld
  • gratis bikefitting
  • gratis servicebeurt
  • stuurpen garantie(kortere of langer omruilen)
  • vraag naar de Amici(vrienden) prijs

De complete technische specificaties zijn bij de afbeeldingen (7) te bekijken.

Video('s): Bianchi Aria e-Road X35 Ebikemotion
Opties:
Prijsinformatie:
Prijs per stuk:
€ 4.447,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

informeer naar de levertijd