We hebben de gehele site weer up to date! Later dan verwacht maar door de verbouwing en vele wijzigingen van de modellen is nu alles gereed.
Er staat een fantastische fiets collectie met nieuwe modellen zoals de Freccia Celeste een mooi geheel nieuwe frame van ALU. Maar ook geheel nieuw is de Intrepida een Bianchi Carbon voor minder dan 2000euro.

Ook zijn modellen die qua kleur en specificatie echt de mooier dan mooi zijn!
Neem bijvoorbeeld de nieuwe Infinito CV met DISC Ultegra MIX voor € 4199,- in de kleur Z1. WAUW hier verwachten wij veel van.


Daarnaast hebben we ook enkele categorieën op nieuw ingedeeld zoals de Dama Bianca modellen voor de dames. Deze hebben nu een geheel eigen afdeling. Gezien de groei en de vraag na deze modellen is dit nu alles terug te vinden bij Dama Bianca.
Alle mountainbikes hebben we ook samengevoegd onder de nieuwe Categorie MTB zodat je alles op een pagina vind.
Het assortiment City is iets beperkter geworden maar met 2 nieuwe modellen Spillo zeker niet minder interessant. Ook deze heeft een nieuwe pagina.

Super veel plezier met het zoeken naar je droomfiets! Mocht je hulp wensen bel of mail ons we helpen u graag op weg na de ideale fiets. Ook ben je altijd van harte welkom in onze geheel vernieuwde winkel. Met Bianchi shop-in-shop store van ruim 150m2. #celeste passion

    31-12-2015 00:00