Navigatie Bianchi Xplova X5 Evo

Xplova is de officiële partner van Team Bianchi Countervail het officiële mountainbiketeam van Bianchi.

De gloednieuwe X5 Evo Bianchi Special Edition is een van de hoogtepunten van de samenwerking tussen Xplova en Bianchi. Hiermee kunnen veel professionele Bianchi-fietsers hun ritgegevens op het racecircuit tijdens trainingen en in hun vrije tijd maximaliseren.

De X5 Evo Bianchi Special Edition combineert een hoogwaardige GPS-fietscomputer en een high-definition actiecamera waardoor dit het ideale apparaat is voor professionele trainingen avontuurlijke ritten en vrijetijdsactiviteiten.
 

Technische specificaties

CAPACITIEF TOUCHSCREEN
De X5 Evo uitgerust met een 3 inch capacitief touchsceen met hoge resolutie (240 x 400 pixels) is ook kras- en slijtvast.
 
IN ZONLICHT AFLEESBAAR DISPLAY
De omgevingslichtsensor past automatisch de schermhelderheid aan zodat je het apparaat zelfs in direct zonlicht kunt aflezen.
 
KLEURENDASHBOARD
Op het unieke grafische dashboard kun je je fietsstatistieken gemakkelijker bijhouden.
 
WATERBESTENDIG
De X5 Evo is afgedicht volgens de IPX7-standaard en kan tot 30 minuten worden ondergedompeld in water tot een diepte van een meter.
KNOPPEN VOOR NAT WEER
 
Naast een touchscreen heeft de X5 Evo ook knoppen waarmee je het apparaat kunt bedienen. Zo kun je de X5 Evo in alle omstandigheden eenvoudig met één hand bedienen zelfs met handschoenen aan.
Foto('s):
Video('s): Xplova X5 Evo - Bianchi Edition
Prijsinformatie:
Prijs per :
€ 489,00 € 329,00
Aantal: Bestellen

Standaard levertijd

op voorraad